Skip to main content

Festivalul deliciilor turcești și al fructelor de mare, în acest weekend la Oradea

 |  Teodora Mihai  | 

Oradea se pregătește pentru un weekend culinar de neuitat, cu ocazia unei noi ediții a Festivalului fructelor de mare și al deliciilor turcești.

Evenimentul se va desfășura în Parcul 1 Decembrie, în perioada 28-30 iunie, și va fi deschis zilnic între orele 12:00 și 23:00.

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere și să savureze o gamă largă de preparate autentice din bucătăria turcească. Printre deliciile ce vor putea fi degustate se numără: Kofte, cotlet de berbecuț la grătar, Adana Kebab, frigărui de pui și vită la grătar, șiș kebab și multe altele. Cei cu poftă de dulce vor fi răsfățați cu plăcinte turcești, baklavale în diverse sortimente, kunefe și kadayf, toate pregătite cu ingrediente de cea mai bună calitate.

Fructe de mare 

Pentru iubitorii de fructe de mare, festivalul promite o varietate impresionantă de delicii marine. Oferta include creveți, caracatiță, paella, pui de baltă, homari, rapane, scoici, fritto misto, lobster, raci, langustine și, desigur, renumitul King Crab, care va fi cu siguranță una dintre vedetele evenimentului.

Pe lângă festinul culinar, atmosfera va fi animată de un DJ care va întreține publicul pe tot parcursul evenimentului, asigurându-se că buna dispoziție și voia bună vor domni în Parcul 1 Decembrie.

Teodora Mihai